Workshops (Svenska)

English

S.T.I.C.S. är ett internationellt kollektiv med en ambition att främst inspirera ungdomar, att hjälpa dem bli medvetna om deras potential till att påverka samhället på en lokal/global nivå som är nyckeln till en bättre samt mer inkluderande värld. Vi hjälper dem uttrycka deras konstnärliga idéer genom diverse workshops, intervjuer med internationella artister, radio & TV program, musik, estradpoesi och kulturella evenemang. Som ett internationellt kollektiv har vi varit verksamma inom olika evenemang i städer som Beijing, Warsaw, London m.fl. Genom åren har S.T.I.C.S blivit erkända på en internationell nivå för deras arbete, som att till ex vara nominerade för Best African Achievements Award (2010), vunnit Svenska mästerskap i poetry-slam (2007, 2010) samt att hamnat på top-5 listan på Skottlands mästerskap i estrad poesi (2012).

Experter i ungdomskultur

S.T.I.C.S_Ozone_hosting_edit_in_camera_raw
S.T.I.C.S har jobbat med ungdomar i över 10 år, vilket har gett oss en unik inblick i hur man kan nå ungdomar samt inspirera dem att utveckla deras talanger. Med S.T.I.C.S kommer du alltid ha professionella artister och konsulter som är involverade i det senaste när det kommer till offline och online sociala koder som behövs för att kunna implementera och uppnå framgång i ditt projekt.

 

Bortom estradpoesin

04b58a66349f439e8051fb6b380ee4fd
Förutom att ha samlat massor med erfarenhet från runtom i världen, har S.T.I.C.S också genomgått akademiska utbildningar inom Performance design, lärarutbildningen, kommunikation, media, filosofi samt lingvistik. Estrad poesin kan därmed bli skräddarsyd för att passa ditt specifika projekt bortom poesin, från inspirationstal till debatter om specifika ämnen, eller strategiskt användning av media och kommunikation för artister.

Skicka gärna ett mail och berätta hur vi kan samarbeta

kolla in våra workshop paket